kastejuhla

www.vauvakirja.com
Tietoa vauvakirja.comista:
Tavallisia kysymyksiä
Tietoa vauvakirja.comista
Katso Vauvakirjan esittelyvideo
- napsauta tästä>>

Vauvakirja - upea ristiäislahja

Vauvakirja - Paras vauvaonnittelu

Vauvakirja - lähetä lahja vastasyntyneelle


Vauvakirja online - Tee kirja vauvasi ensimmäisestä vuodesta netissä

Dopdikter tips

Gratulera nyfödd

Webbisar Barnkalastips temakalas

 
© www.vauvakirja.com | Mirago Media AB

Aarteenetsintä


Kokeile jännittävä aarteenetsintä! Tässä muutamia vinkkejä, miten voit helposti järjestää Onnistunutta aarteenetsintä, me voimme myös auttaa seurata. Tulosta jälki, valita ne, jotka sopivat, ja muutamassa minuutissa voit järjestää hauskaa toimintaa lapsille. Aarre sopii luonnostaan ??hyvä lasten syntymäpäiväjuhlia, mutta voi myös kirkastaa tavallinen sunnuntai-iltapäivänä tai kylmä ja sateinen sportlovsdag!
Aloita aarre antamalla lasten huomautuksen tai sanallinen vihje. Käyttämällä vihje numero yksi haku on vihje numero kaksi. Hajuakaan numero kaksi on laastari, joka johtaa edelleen hajuakaan numero kolme ja niin edelleen. Lopulta päättyy aarteenetsintä pieni palkkio, hedelmiä, pussillisen karkkia tai pieni lelu kaikille osallistujille.
Prinsessajuhlat
Aarteenetsintä: Prinsessamysteeri
Prinsessamysteeri on hauska aarteenetsintä, jossa kaikki prinsessat saavat auttaa pelastamaan prinssi Kuunsäteen, jonka ilkeä haltijatar on muuttanut sammakoksi ja sulkenut lukkojen taakse linnan tornihuoneeseen.
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
Aarteenetsintä
Merirosvoaarteenetsintä: Aarteenetsintä 7 merellä
Järjestä merirosvojuhliin jännittävä aarteenetsintä, jossa pienet merirosvot saavat kokea huikean seikkailun seitsemällä merellä! Aarteenetsintä-paketissa on kaikki mitä tarvitset huisin hauskaan merirosvoaarteenetsintään!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
Lastenkutsut viidakossa
Aarteenetsintä: Viidakkomysteeri
Anna lasten heittäytyä tutkimusretkelle viidakkoon löytääkseen Maya-intiaanien unohdetun kaupungin ja tarumaisen aarteen! Luvassa on huikea seikkailu täynnä jännittäviä haasteita, pulmallisia arvoituksia ja kohtaamisia viidakon villieläinten kanssa!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>

Vinkkejä onnistuneen aarteenetsintä:
Mukauttaminen aarre iän. Vanhemmat lapset hankalaa vihjeitä voi olla. Aarteenetsintä on hauskaa (ja kestää kauemmin), jos lapset saavat ajatella vähän ja joskus etsiä aikaa ennen kuin he löytävät johtolankoja.

Jos useat lapset ovat mukana aarteenetsintää, anna lasten vuorotellen lukemaan vihjeen ja johtaa metsästää.

Valmista niin hyvissä ajoin, että osallistujat eivät näe, miten voit tallentaa kappaleita.

Jos teet pitkän aarteenetsintää, se voisi olla idea antaa pieni palkkio ja syytä keskeyttää puoliväliin, ehkä keppiä tai tabletti per osallistuja.

Mahdollistaa sää voi olla myös joitakin vihjeitä puutarhassa tai maatilalla. Vaihdellen ulkoa ja sisältä.

Jokainen idea olisi seurata merkkijono läpi talon seuraava vihje.

Anna aavistustakaan näkymätön maalilla, joka hehkuu pimeässä (saatavilla veneen myymälöissä) suoraan laattoja kylpyhuoneeseen. Sitten kirjoittaa vihjeitä laastari, että sinun täytyy sammuttaa valot ja katson ympärilleni.

Mitään käsitystä voi olla aavistustakaan, mistä seuraava vihje Varsinais on haudattu puutarhaan. Tee aarrekartan näköiseksi vetämällä märkä teepussi yli ja polttaa sen hieman reunoilla, roll up ja sitoa narulla.

Mitään käsitystä voi antaa kaksi vaihtoehtoa, seuraava vihje on päällä tai sivuston B. ryhmä sitten hajosi ja katsoa kaksi paikkaa.

Erittäin jännittävä se voi saada jos et aarteenetsintää yöllä, sammuttaa valot koko hustet ja antaa osallistujille taskulamput.

teemajuhliin
Aarteenetsintä: Mysteeri museossa
Mysteeri museossa on aarteenetsintä, jossa selvitetään jännittäviä haasteita. Soveltuu 7-10 vuotiaille. Tässä aarteenetsinnässä museointendentti tarvitsee apua kuuden kadonneen avaimen löytämiseen, jotta muumion laatikko saataisiin avattua ennen suuren egyptiläisen näyttelyn avajaisia.
Lue lisää>>
Halloween aarteenetsinnät:
Aarteenetsintää lapsille:
Halloweenmysteeri

Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
Tonttujen joulumysteeri
Hauska ja nokkela joulumysteeri 4-6 vuotiaille lapsille. Tontut ovat hukanneet tonttulakkinsa, joiden avulla heistä tulee näkymättömiä! Tässä tonttujen joulumysteerissä on kaikki mitä tarvitset huikean hauskan aarteenetsinnän järjestämiseen nopeasti, jopa viidessä minuutissa.
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>

 

Todella kunnianhimoinen voi järjestää pieniä tehtäviä ratkeaa matkan varrella. Sen lisäksi ripaus notko, on olemassa joitakin paikkoja merkinnän tehtävä, joka on ratkaistava ennen kuin voit muistella seuraavan vihjeen. Ryhmälle lapset voivat tehdä tällaisen tehtävän, jossa he rakentaa patsas itsestään, ja yhdessä voi olla vain tietty määrä jalat ja kädet lattialle samanaikaisesti (ikävakioitu). Tricky ilo!

Sekoita hyvin yleisiä radan henkilökohtainen, piilossa kuten vihje lapsen suosikki kirjan tai elokuvan tapauksissa vihjeen katso sitten kirja tai elokuva kertoo esimerkiksi "seuraava vihje löytyy Hundred Acre Wood" = kirjan tai valitse filemn noin Nalle Puh.

 
Skattjakt (Svenska) Skattejakt (Norsk) Schatzsuche (Deutch) Chasse au tresor
Lastenjuhlat
10 vinkkiä lastenjuhlaan>>
Lastenjuhlat
Aarteenetsintä: Supersankarimysteeri
Auta Supersamia pelastamaan Big Cityn kaupunki vihreänaamioiselta roistolta. Täydellinen aarteenetsintä supersankarijuhliin! Saat kaiken mitä tarvitset ja järjestät hauskimman aarteenetsinnän alle puolessa tunnissa! Lastenjuhlan, joka varmasti tullaan muistamaan!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
teemajuhliin
Aarteenetsintä: Sirkusmysteeri
Älyttömän hauska sirkusteema-aarteenetsintä! Ratkaise sirkusmysteeri! Sirkusmaailmaan kadonneita leijonan häkin avaimia etsiessä ratkaistaan arvoituksia ja haasteita. Aarteenetsintä-paketissa on kaikki mitä tarvitset hauskaan teema-aarteenetsintään! Soveltuu 4-6 vuotiaille.
Lue lisää>>
Aarteenetsintä lapsille
Aarteenetsintä lapsille
Valmiilla aarteenetsintä-paketillamme järjestät hauskan ja jännittävän aarteenetsinnän lapsille vain muutamassa minuutissa! Aarteenetsintä on valmis paketti, joka soveltuu jokaiseen kotiin, valitset itse aarteenetsinnän pituuden ja vaikeusasteen valitsemalla sopivat vihjeet. Täydellinen lastenjuhliin!
Lue lisää>>
 
     

 

 

kastejuhla
Kyllä kiitos! Tilaan Vauvakirja-lahjaboksin hintaan 22 euroa + 3 euroa  toimituskuluja. Vastaanottaja saa arvotositteen koodilla, jolla hän voi avata käyttötilin Vauvakirja-com-palvelussa ja kirjoittaa kirjan vauvan ensimmäisestä vuodesta. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden kutsua kirjalle lukijoita netissä sekä tulostaa jopa 93-sivuisen kirjan hienona kirjana – muisto koko elämäksi!
Täytä tietosi tähän viereen ja tilaa Vauvakirja. Saat tilausvahvistuksen ja laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ei lisämaksuja. Maksu tapahtuu suoraan tilillemme tai luottokortilla. Lahjaboksi lähetetään heti. Lahjaboksilla on aina 1 päivän palautusoikeus.

Haluatko, että lahjaboksi lähetetään suoraan vastaanottajalle? Täytä myös oikealla puolella oleva kaavake, niin lahjaboksi lähetetään tervehdyksesi kera suoraan vastaanottajalle.
Täytä tietosi:
(laskutusosoite ja toimitusosoite jos muuta ei ilmoiteta)
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinro:
Paikkakunta:
E-mail:
Haluatko lukea lisää vauvakirja.com-palvelusta?
Tästä löydät vastausket tavallisimpiin kysymyksiin>>
Haluatko, että lahjaboksi lähetetään postipakettina suoraan vastaanottajalle?
Kirjoita vastaanottajan osoite ja tervehdyksesi.
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinro:
Paikkakunta:
 
Kirjoita tervehdys:
(Kirjoitetaan kortille, joka lähetetään lahjaboksin kanssa)