Vastasyntynyt

www.vauvakirja.com
Tietoa vauvakirja.comista:
Tavallisia kysymyksiä
Tietoa vauvakirja.comista
Katso Vauva kirjan esittelyvideo
- napsauta tästä>>
KASTETAULU
Vauvakirja - upea ristiäislahja

Vauvakirja - Paras vauvaonnittelu

Vauvakirja - lähetä lahja vastasyntyneelle


Vauvakirja online - Tee kirja vauvasi ensimmäisestä vuodesta netissä

Festtema: Baby shower
Skäm bort din gravida väninna med en baby shower - det förtjänar hon! Grapevines baby shower-paket ger tips och pratiska råd om hur man anordnar en lyckad baby shower. Du får en värdguide som svarar på alla frågor, lekar och aktiviteter och inbjudningskort som är klara att skickas ut.
Baby shower allt du behöver

© www.vauvakirja.com | Mirago Media AB

Baby Shower

Baby Shower on amerikkalainen perinne, joka on yleistymässä Ruotsissa.Idea alunperin oli äidit ja äidit voivat puhua keskenään ja jakaa kokemuksia äitejä. Paljon kuin vanhemmat ryhmä ilman isiä. Kun USA: n tv-sarjan "kokeilu osaksi jokapäiväistä elämäämme, se on yleistynyt järjestää vauva suihkut myös Suomessa.Vauva suihku on yleensä muutama kuukausi ennen laskettua syntymää, mutta voi myös olla se pian uusi vauva saapui. Usein lähisukulaiset tai ystäviä, jotka järjestää babyshowern niin, että odottava äiti on oltava keskellä ilman todella tekee työtä. Aikaisemmin vain äidit olivat mukana babyshowern mutta nyt hieman vaikka yhteiskunta voi olla myös isiä mukaan!

Baby Shower Games & Aktiviteetit

Usein he järjestävät hauskaa vähän toimintaa tai pelejä, jotka pyörivät äiti ja vauva tulossa, esimerkiksi:
Arvaa paino, pituus ja sukupuoli (ellet huomannut, että) vauva.
Arvaa mikä päivä vauva tulee.
Arvaa äiti magmått kehämäisesti.
Vieraat kirjoittaa toivomuksia saapuvan lapsen elämässä.

Täältä löydät satoja pelejä ja aktiviteetteja babyshowern >>


Lahjat Baby Shower

Kun vauva suihku annat perinteinen lahja äidille ja lapselle. Kaikki, mikä sopii vastasyntyneen vauvan puvun lahjaksi. Vaatteet, lelut, viihtyisä viltti ... Jotkut asiat ovat suosittuja lahjoja kuin toiset.

Täältä löydät kymmenen suurimman listan vauva suihku lahjoja äidille >>
Halloween
Aarteenetsinnät: Halloweenmysteeri 4-6 vuotiaille
Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
Lue lisää >>
Halloween aarteenetsinnät:
Aarteenetsinnät: Halloweenmysteeri 7-10 vuotiaille
Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
Lue lisää >>
Halloweenjuhlat
Halloweenquiz
Pelottavan näppärä Halloweenquiz syksyn juhlaan! Kaikenlaisia karmivia Halloweeniin liittyviä erilaisia kysymyksiä, 27 kysymystä, joista 11 on musiikkikysymyksiä. Piristä syksyä ja pidä Halloweenjuhlat! Halloweenvisailumme on jo puoli juhlaa, lisäksi tarvitset vain hyvää ruokaa ja kurpitsalyhdyn - voilà!
Lue lisää >>