Untitled Document

Tavallisia kysymyksiä

Tästä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiimme. Jos haluat kysyä lisää Vauvakirja.com ista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen : info@vauvakirja.com
 
Miten pääsen alkuun?

Luot uuden käyttäjätilin täyttämällä tietosi Vauvakirja.comin ensimmäisen sivun vasemmasta laidasta löytyvään kaavakkeeseen. Luotuasi tilin pääset maksusivulle, jossa voit helposti suorittaa maksusi pankki- tai luottokortilla PayPalin kautta. PayPal on eräs maailman suurismmista turvallisista internet-maksujärjestelmistä. Käyttäjätili - jossa voit luoda koko kirjasi, kutsua lähimmäisesi lukemaan vauvasi edesottamuksista hienolla nettisivustolla sekä mahdollisuus tulostaa sivut kauniina kirjana niin monta kertaa kuin haluat - maksaa vain 22 euroa.


Olen saanut lahjaboksin tai arvokoodin sähköpostitse - miten pääsen alkuun?


Lahjaboksisi sisältää arvokoodin, tai jos olet osallistunut kampanjaan ja jo maksanut palvelusta, olet saanut arvokoodisi sähköpostitse. Luo käyttäjätili kuten yllä ja kirjoita arvokoodisi koodikenttään, jolloin sinulle luodaan tili maksutta.


Miten lähetän inviten?


Kun sinulla on jo oma Vauvakirja-käyttäjätili, voit ilahduttaa ystäviäsi kutsumalla heidät tutustumaan Vauvakirjaan viikon ajan ilmaiseksi. Lähetä kutsut sivun vasemaasta laidasta kohdasta "Lähetä invite". Kirjoita ystäväsi sähköpostiosoite kenttään ja napsauta painiketta.


Olen saanut inviten - mitä teen?


Invite, eli kutsu, oikeuttaa sinut kokeilemaan Vauvakirja.com-palvelua viikon ajan ilmaiseksi. Luo tili ja kirjoita koodikenttään saamasi arvokoodi, niin pääset alkuun täysin ilmaiseksi. Jos olet tyytyväinen palveluumme ja haluat jatkaa oman Vauvakirjasi luomista, maksat vain 22 euroa kahden vuoden käyttäjätilistä.

Haluan näyttää muille vauvakirjaani -miten teen?


Luomasi Vauvakirja-sivut muodostavat myös internetsivuston, jota kutsumasi vieraat pääsevät katsomaan saatuaan salasanan. Voit kutsua 10 henkilöä lukemaan Vauvakirjaasi netissä.


Kirjoittamani Vauvakirjahan on internetissä - tarkoittaako tämä, että kuka tahansa voi lukea kirjaani?


Ei, kirjasi ei ole julkinen. Vain kutsumasi lukijat pääsevät lukemaan kirjaasi salasanoillaan.



Miten lataan kuvia kirjaani?

Monet kirjan sivut tarjoavat mahdollisuuden ladata kuvia. Kuvat voit ladata tietokoneeltasi tai suoraan kamerastasi, kun se on liitetty tietokoneeseesi. Valitse kuva painamalla "Selaa" (Browse) -näppäintä, etsi kuva tietokoneeltasi, valitse kuva ja klikkaa "avaa"-painiketta näytöllä. Kuvassa näkyy linkki kuvaasi, napsauta painiketta "lataa" (upload). Jos kuva on suuri, se näytetään ensin alkuperäisessä muodossaan, jolloin se voi näyttää hieman oudolta. Odota muutama sekunti, niin kuva ilmestyy sopivan kokoisena. Nyt voit liikutella kuvaa sinisten nuolien avulla. Merkitset myös minkä osan kuvasta haluat näyttää kirjassasi. Voit suurentaa tai pienentää kuvan neliönmuotoista ikkunaa vetmällä sen reunoista. Ikkuna näyttää, miltä kuvasi näyttää kirjassa tällä hetkellä. Et voi muuttaa kuvasi muotoa, mutta voit valita minkä osan kuvastasi näytät niin, että se näyttää mahdollisimman hyvältä, Napsauta sitten painiketta "Säästä merkitty osa kuvasta" kuvasi yläpuolella.



Mitä teen, jos kuvani eivät ole digitaalisessa muodossa?

Paperikuvat saat digitalisoitua helposti, kun skannaat ne tai otat niistä valokuvan digikamerallasi. Jos kuvaat ne digikameralla, tee se mieluiten päivänvalossa ilman salamaa.



Mitä teen, jos joku kirjan sivuista ei sovi omaan kirjaani?

Kirjaan kuuluu paljon sivuja ja kysymyksiä, joista joitakin et ehkä halua liittää omaan kirjaasi. Jokaisella sivulla on rastiruutu tekstillä " EN halua tätä sivua kirjaani". Laita rasti ruutuun, niin sivua ei näytetä kirjassasi.



Onko minun pakko vastata kaikkiin kysymyksiin?


Ei, vastaa vain haluamiisi kysymyksiin. Usein kysymykset eivät näy luettavalla sivulla. Voit kirjoittaa tekstiruutuun halutessasi jotain aivan muuta. Kysymystemme tarkoitus on herättää ajatuksia ja inspiroida sinua kertomaan oman vauvasi tarina.



Miten kirjoitan tai luen sivun?

Pääset kaikille sivuille napsauttamalla sivun otsikkoa sivun vasemmassa laidassa. Kun napsautat tyhjän sivun otsikkoa, pääset kirjoittajan sivulle, jossa on kenttiä joihin voit kirjoittaa tarinasi. Kun olet tallentanut sivun sivun alareunan painikkeesta, siirryt lukusivulle, jossa näet valmiin sivun. Kun napsautat jo kirjoittamasi sivun otsikkoa, siirryt aina ensin lukijan sivulle. Jos haluat tehdä muutoksia jo kirjoitettuun sivuun, napsauta "Muokkaa sivua"-painiketta. Voit aina palata muokkaamaan aiemmin kirjoittamiasi sivuja.



Onko sivut kirjoitettava oikeassa järjestyksessä?

Ei, voit täyttää sivut haluamassasi järjestyksessä ja palata takaisin jo täytettyihin sivuihin muokkaamaan aiempaa sisältöä. Esimerkiksi viikkosivut kannattaa täyttää sitä mukaa, kun vauvan elämässä tapahtuu jännittäviä asioita, joten joinakin viikkoina saatat palata samalle sivulle montakin kertaa. Muista aina tallentaa sivu kirjoitettuasi jotakin. Palataksesi vanhalle sivulle muokkaamaan tai lisäämään jotain, napsauta sivun vasemmassa laidassa otsikkoa. Jos olet jo aiemmin kirjoittanut sivulle, pääset tuolloin lukusivulle, valitse silloin sivun ylälaidasta "Muokkaa".



Miten tulostan sivun?

Napsauta "Tulosta kirja" sivun ylävasemmalla. Tällöin näet kaikki tekemäsi sivut ja voit valita joko muutaman tai kaikkien sivujen tulostamisen. Voit tietenkin tulostaa kirjasi niin monta kertaa, kuin haluat.



Voiko kirjani saada kirjapainossa painettuna kirjana?

Kyllä, tarjoamme kirjanpaino ja -sidontapalvelun. Kirjasi painetaan kauniissa väreissä ja sidottuna. Katso eri sidontavaihtoehdot. Vauvakirja on uusi tuote ja kehittelemme erilaisia kirjavaihtoehtoja. Hinta alkaen 19 €/kirja.



Mitä teen, jos haluaisin kertoa lisää, mutta tila loppuu kesken?

Vauvakirjassa on sekä lapsen kehitystä käsitteleviä teemasivuja, aiheina esimerkiksi ruoka, leikki ja uni. Kirjassa on myös vuoden jokaiselle viikolle oma päiväkirjasivu. Jos kaikki, mitä haluat kertoa, ei mahdu teemasivulle, voit ehkä kirjoittaa sen viikkosivulle. Kirjan loppupäässä on myös "Muuta kerrottavaa" -sivuja, joille voit kirjoittaa asioita, jotka eivät sovi muualle kirjaan.



Kirjoittamani teksti ei näy lukusivulla. Miksi?

Todennäköisesti olet kirjoittanut liikaa yhteen rutuun. Jotta lopputuloksesta tulisi kaunis, on sivu jaettu tekstikenttiin. Jokaisen kentän alla näkyy, kuinka monta merkkiä kenttään vielä mahtuu. Kun luku on nollilla, ei kenttään mahdu enempää tekstiä.



En halua maksaa luottokortilla internetissä - Mitä teen?

Käytämme yhtä maailman suurimmista ja tunnustetuimmista internet-maksupalveluista. Paypal on luotettava palvelu ja sitä on helppo käyttää pankki-tai luottokortilla. Jos kuitenkin epäröit, voit myös siirtää rahaa suoraan tilillemme. Muistathan ilmoittaa maksussa sähköpostiosoitteesi, niin tiedämme kuka on maksanut palvelustamme. IBAN-tilinumero: SE6293000000001250022199
BIC-osoite: FINNSES1

Vastaanottajan osoite Mirago Media ab, kärleksgatan 2a, 21145 Malmö, Sverige


Olen luonut tilin aiemmin ja nyt yritän kirjautua sisään, mutten onnistu. Miksi?

Voit avata vain yhden tilin sähköpostiosoitetta kohden. Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta painiketta "Pyydä uusi salasana". Jos haluat luoda tilin uudelle käyttäjälle, jolla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, ota yhteys meihin, niin luomme hänelle oman Vauvakirjan käyttötilin.


Miten saan teihin yhteyttä?


Helpointa on lähettää sähköpostia: info@vauvakirja.com. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Miten kirjaudun ulos?

Vasemman laidan ylänurkasta löytyy "Kirjaudu ulos"-painike.


Mitä teen jos unohdan salasanani?

Napsauta painiketta "Pyydä uusi salasana" ja kerro käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, jolloin saat sähköpostiviestin linkillä ja salasanalla, joka toimii kerran. Valitse "Minun tilini" ja keksi uusi salasana. Kun kirjaudut palveluun saat sähköpostin, jossa lukee käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Säästä tämä viesti siltä varalta, että unohtaisit käyttäjätietosi.