vauva online

www.vauvakirja.com
Tietoa vauvakirja.comista:
Tavallisia kysymyksiä
Tietoa vauvakirja.comista
Katso Vauva kirjan esittelyvideo
- napsauta tästä>>
Vauvakirja - upea ristiäislahja

Vauvakirja - Paras vauvaonnittelu

Vauvakirja - lähetä lahja vastasyntyneelle


Vauvakirja online - Tee kirja vauvasi ensimmäisestä vuodesta netissä
 
© www.vauvakirja.com | Mirago Media AB

Vauva online

Nyt voit saada vauva online, tai ainakin melkein. Voit kirjoittaa vauva online ja sitten pyytää niitä haluat lukea teidän vauva online. Se on helppo ja mukava kirjoittaa web-verkossa heidän vauva sitten melkein aina lähellä tietokoneen tai puhelimen kuin se on heidän bebisbok kotiin. Voit kirjoittaa yhden palan päivässä ja helposti siirtää kuvia suoraan heidän tietokone tai puhelin. Vauva online on tullut jäädäkseen ja se on valmis lähtemään. saada tili tänään ja aloita kirjoittaminen alas lapsesi tapahtumia vauva online.

Vauva online täydellinen lahja

Vauva online vauva kirja on täydellinen lahja lahjoittaa uusi äiti tai isä. Kun vauva saa isompi, tai se voi olla sisarus, se on utelias lukea ja oppia heidän ensimmäisen kerran maan päällä. Vauva kirja on online, kun se on luotu ja päätyy hyllyyn, kun olet lukenut kirjan.

Vauva online sijasta blogi

Toki voit blogin heidän vauva online, mutta et välttämättä halua kirjoittaa kaikki tiedot ja blogi tulee helposti vähän eri tehtävissä ilman selkeää rakennetta. Joten jos kirjoitat, pitää bloggaaminen, vaan myös tehdä vauva kirja varauksia lapsesi. Helppoa ja kätevää, kun on tili voi kirjoittaa kirjan heti kun olet online Internetissä. Helppo ladata kuvia puhelimesta tai tietokoneesta. Helppo jotta kirja, kun olet kirjoittanut online.

 
vauva online
Kyllä kiitos! Tilaan Vauvakirja-lahjaboksin hintaan 22 euroa + 3 euroa  toimituskuluja. Vastaanottaja saa arvotositteen koodilla, jolla hän voi avata käyttötilin Vauvakirja-com-palvelussa ja kirjoittaa kirjan vauvan ensimmäisestä vuodesta. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden kutsua kirjalle lukijoita netissä sekä tulostaa jopa 93-sivuisen kirjan hienona kirjana – muisto koko elämäksi!
Täytä tietosi tähän viereen ja tilaa Vauvakirja. Saat tilausvahvistuksen ja laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ei lisämaksuja. Maksu tapahtuu suoraan tilillemme tai luottokortilla. Lahjaboksi lähetetään heti. Lahjaboksilla on aina 1 päivän palautusoikeus.

Haluatko, että lahjaboksi lähetetään suoraan vastaanottajalle? Täytä myös oikealla puolella oleva kaavake, niin lahjaboksi lähetetään tervehdyksesi kera suoraan vastaanottajalle.
Täytä tietosi:
(laskutusosoite ja toimitusosoite jos muuta ei ilmoiteta)
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinro:
Paikkakunta:
E-mail:
Haluatko lukea lisää vauvakirja.com-palvelusta?
Tästä löydät vastausket tavallisimpiin kysymyksiin>>
Haluatko, että lahjaboksi lähetetään postipakettina suoraan vastaanottajalle?
Kirjoita vastaanottajan osoite ja tervehdyksesi.
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinro:
Paikkakunta:
 
Kirjoita tervehdys:
(Kirjoitetaan kortille, joka lähetetään lahjaboksin kanssa)